Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Καμμένος σε Αρχιεπίσκοπο: «Η κατάργηση Εθνικής κυριαρχίας θα κάνει πολλές καμπάνες να σιγήσουν»


“Ήλθαμε για να πάρουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου.Του εκθέσαμε τις απόψεις μας και τον ευχαριστήσαμε που η Ιεραρχία από την πρώτη στιγμή πήρε θέση για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία μέσω της Τρόϊκας προσπαθεί να καταργήσει την Εθνική Κυριαρχία. Προσπάθησε και προσπαθεί να....
καταργήσει κάθε θεσμό και κάθε αξία.»είπε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο κ. Καμμένος συνομίλησε για 40 λεπτά με τον Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ και τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Γιαννάκη.

«Η προσπάθεια κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας προχώρησε και σε πολιτική εναντίον της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με μεθοδεύσεις που στηρίζονται από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από τους 10 κληρικούς που φεύγουν, μόνο ένας μπορεί να χειροτονηθεί. Σε λίγο καιρό στα μικρά νησιά, στις ορεινές περιοχές δεν θα υπάρχουν ιερείς να λειτουργούν. Δεν θα κτυπά η καμπάνα. Αυτός είναι ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Τρόϊκας και της συγκυβέρνησης. Εμείς είμαστε από την αντίθετη πλευρά”.
http://fonaklas.blogspot.com/2012/04/blog-post_806.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου